Γνώρισε με

Ελάτε να γνωρίσετε τη δύναμη της εξατομικευμένης διατροφής!

Η Παπανικολάου Ελπίδα είναι διατροφολόγος - διαιτολόγος και διατηρεί το προσωπικό της γραφείο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης από το 2023.

Ελπίδα Παπανικολάου, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Σπούδασε στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τις προπτυχιακές της σπουδές. Συνέχισε το μεταπτυχιακό της στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο τμήμα Ιατρικής με ειδίκευση, εκτός από τη διατροφή, και στο εντερικό μικροβίωμα αλλά και στις ψυχικές διαταραχές όπως ο αυτισμός, η ΔΕΠΥ (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας), ψυχογενή ανορεξία, ψυχογενή βουλιμία, κλπ.

 

Συμμετείχε σε σεμινάρια πιστοποιημένης επιμόρφωσης με θέμα «Διατροφή και Ψυχική Υγεία» του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, «Παιδιατρική Διατροφή» της Life Academy, «Ψυχοδιαιτολογία» και «Παιδιατρική Διατροφή» της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.
Ασχολείται με την κλινική, θεραπευτική, αλλά και προληπτική διατροφή για όλα τα νοσήματα και προβλήματα υγείας, γυναικολογικά, προβλήματα πεπτικού, νευρολογικά, δερματολογικά και, επιπλέον, συνεργάζεται με όλες τις ιατρικές ειδικότητες.

Η κα. Παπανικολάου ασχολείται με εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής που καλύπτουν όλες τις ανάγκες κάθε ατόμου καθώς επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η εξατομίκευση των προγραμμάτων της διατροφής ανάλογα με τα γονίδιά μέσω των διατροφογενετικών τεστ DNA GENOSOPHY© που προσφέρεται ως πρόσθετη υπηρεσία στο διαιτολογικό της γραφείο!
Η αξιολόγηση και η παρακολούθηση μπορεί να γίνει διά ζώσης στο γραφείο ή και εξ’ αποστάσεως.

Γνώρισε

τον χώρο μου

  • Πυραμίδα Διατροφής, Ελπίδα Παπανικολάου, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος